aloske gang - her işten anlayan adam çok yönlülük
Videoda söylenenler
I walk through the valley of the shadow of death I take a look at my life and realize there's nothing left Cause I've been blasting and laughing so long that Even my mama thinks that my mind is gone But I ain't never crossed a man You know that son You better watch how you're talking And where you're walking I've been lying to talk Take the truth But I gotta see myself in the pistol smoke Saying prayers in the street A situation they gotta be facing I can't live in the space by the shit So I gotta be dutching watching Got me chasing dreams I'm a educated fool with money on my mind Got my teeth in my hand and the grip out Get set tripping And my home is down so don't arouse my ass
Kapak görseli açıklaması
Bu fotoğrafta bir adamın koltuğun altına girdiğini ve sanki koltuğun bir parçasıymış gibi yere uzandığını görüyoruz.
**Espri şu şekilde:**
Bu görsel, "işten kaçma" veya "sorumluluklardan saklanma" durumunu mizahi bir şekilde ele alıyor. Adam, sanki görünmez olmuş ya da koltuğun içine gizlenmiş gibi davranarak dış dünyadan, işlerden veya bir sorumluluktan kaçmaya çalışıyor. Yani "Görünmezlik pelerini yerine koltuk altına saklanma" yöntemini kullanarak komik bir durum yaratıyor.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Videoda bir adamın farklı işleri aynı anda veya ardı ardına yaptığı görülüyor; önce yerde bir koltuğun altına giriyor, ardından dışarıda cam siliyor ve son olarak bir aracın direksiyonuna geçiyor. Paylaşım başlığıyla uyumlu olarak adamın 'her işten anlayan' çok yönlü bir karakter olduğunu mizahi bir şekilde vurguluyor.