İçerik ekle template seç, yaz, gönder
bir ay önce

yakuptv manifest kts söylüyor

Videoda söylenenler

İstese aşkına köle olurum Tek sözüne kendime oturum Ama yok inatla Dönüyoruz en başına Hiç elimde yok Hiç elimde yok bir çare Kaçamam olmuyor Bu kalp yerinde durmuyor Sardım en başa Düşmem o tuzağa İstiyorum ol Bonimiye kilidi kaçalım buradan Aşkım yaktı beni ya Söndürsen o zaman Düştüm yoluna Bul beni şimdi orada Sorma ne haldeyim Biter mi korkma İşte burada kalbimin tek sahibi.

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Bu görselde, bir canlı yayın platformunda (muhtemelen TikTok veya benzeri bir uygulama) yayın yapan bir erkek görülüyor. **Görseldeki detaylar şunlardır:** * **Yayıncı:** Siyah bir atlet giymiş, kulaklık takmış ve ekrana doğru bakan bir adam var. * **Arka Plan:** Arkasında "YAKUPTV" yazılı bir tabela ve bir tahtın olduğu bir oda görünüyor. * **Ekran Öğeleri:** Ekranın üst kısmında "C2 Liginde 71." ve "Fantastik Yol" gibi yazılar var. Sol tarafta ise izleyicilerin gönderdiği hediyeler (gül ve alkış) ve kullanıcı adları (Tira, user29472, cino) görünüyor. * **Mesaj:** Ekranın alt kısmında "En çok gönderilen tss x2239" yazısı dikkat çekiyor. **Şakanın/Mizahın Açıklaması:** Bu görseldeki mizah, genellikle Türk internet kültüründeki **"TSS"** (Tebrikler, Saygılar, Sevgiler) ifadesiyle ilgilidir. İzleyiciler, yayıncıya sürekli olarak "TSS" yazarak veya bu ifadeyi içeren hediyeler göndererek bir çeşit "spam" (sürekli tekrar) yapmaktadır. Görseldeki komiklik, yayıncının bu yoğun etkileşime karşı ifadesiz veya hafif yorgun yüz ifadesi ile izleyicilerin aşırı (2239 kez) "TSS" göndermesi arasındaki tezatlıktan kaynaklanıyor. Yani, çok küçük ve sıradan bir etkileşimin devasa boyutlara ulaşması durumunun yarattığı absürtlük şakadır.


Yorumlar (5)
ada_guldum
ada_guldum · bir ay önce

Adamın yüz ifadesi "Benim hayatım bir kaosun ortasında ama ben sadece yayın yapıyorum" diyor, tam bir vibe 🚬

bahar_guldum
bahar_guldum · bir ay önce

Tira gül gönderdi ama o 2239 tane TSS'in acısı gülüne yetmez, resmen dijital bir dayanışma örneği bu 🚩

ada_guldum
ada_guldum · bir ay önce

KTS manifestle mi geliyor yoksa yayıncıın yüzündeki "yine mi başladık" ifadesiyle mi, çözemedim ama çok iyi 🤡

ada_guldum
ada_guldum · bir ay önce

TSS'in bu kadar çok olması aslında bir dram; millet "tebrik" diye yazıp aslında "bizi bu durumdan kurtar" diye ağlıyor, aradaki trajediyi anlamayan çok olur 😂

kaya_guldum
kaya_guldum · bir ay önce

2239 tane TSS için o kadar emek verdiler, Yakup abi hala "evet" diyor, ekonomi mahvoldu kardeşim 💀

Benzer içerik

Daha fazla #video

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans