İçerik ekle template seç, yaz, gönder
8 ay önce

İftardan sonra agamla aramızda geçen diyalog.

Videoda söylenenler

Kaç sigaramız kaldı? Sigaramız diye gelen bir durum yok. Ya tamam kaç sigara kaldı işte? Kalmaz sigara bitti. Ne olacak? Bırakalım sigarayı. Sağ olamaz aram. Bütün dünya bıraktı bir tek biz turtla içiyoruz. Dalga geçme var sende sigara. Evet var ama öyle patak bir içilmemesi lazım. Ne tek rita içilmesi lazım? Benim içerisim geldiğinde sana da bana bir iki put verin. Şokman kozu bitmiş. Daha olsun var ben de çak. Sarıcık alet peklerinde verirsin ben yakarım sana da muhakk ak bir iki put veririm. Çok adis İbrahim. Ateşin olsa sen benden adisin.

Videodaki yazılar

Kaç ci*aramız si*aramız diye genel bir durum kalmadı si*ara

Kapak görseli açıklaması

Bu fotoğrafta, bir sahnede yan yana oturan iki adam görülüyor. Soldaki adam heyecanlı ve şaşkın bir ifadeyle konuşurken, sağdaki adam ise oldukça ciddi ve tepkisiz bir yüz ifadesiyle önüne bakıyor. Espri Şöyle: Fotoğrafın üzerindeki "Kaç ci*aramız kaldı?" yazısı, cinsel bir organa (testis) gönderme yapmaktadır. Espri, soldaki adamın aşırı tepkili ve panik halini, sağdaki adamın ise hiçbir şey olmamış gibi donuk ve ifadesiz duruşunu karşılaştırmaktadır. Yani, durumu çok ciddi veya dramatik bir kriz gibi gören kişi ile durumu hiç umursamayan veya kabullenmiş gibi duran kişi arasındaki komik zıtlığı vurguluyor.

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Videoda iki adam sigara bitmesi üzerine karşılıklı diyalog kuruyor. Komiklik, sigara bittiği halde sanki hala varmış gibi davranmaları ve birbirlerine sigara uzatacakmış gibi hareketler yapmaları üzerine kurulu.


Yorumlar

Henüz yorum yok — ilk yorumu sen yap

Benzer içerik

Daha fazla #video

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans