ytl osman - para sayma makinesi yalcdb
Videoda söylenenler
Çoğu insan bu sesten keyif alıyor. Cenab-ı Allah şahit ki ben rahatsız oluyorum.
Videodaki yazılar
19800
29000
38800
Kapak görseli açıklaması
Bu fotoğraf, ofis ortamında geçen bir parodi veya komik bir mizanseni gösteriyor. Soldaki adam siyah tişört ve güneş gözlüğüyle bir tefeci, döviz bürosu çalışanı veya zengin bir iş adamı rolündedir; önünde bir para sayma makinesi ve deste deste para bulunmaktadır. Sağda ise masada oturan başka bir kişi vardır.
**Espri şu:**
Sahnede çok zengin veya büyük finansal işlemleri olan bir iş yeri havası yaratılmaya çalışılıyor; ancak öndeki küçük sehpada dikkat çekici bir tezat var. Sehpada, kurumsal bir ofis veya bankadan ziyade sıradan dükkanlarda görülen **bardak sular** ve bir şişe **kolonya** düzensiz bir şekilde duruyor. Bu durum, arka plandaki büyük para gösterişiyle (para sayma makinesi) taban tabana zıt düşerek olay yerinin aslında lüks bir finans merkezi değil, gayriresmi veya çok mütevazı bir yer olduğunu vurguluyor ve mizahi bir kontrast oluşturuyor.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Videoda bir kişi masanın üzerindeki para sayma makinesinden çıkan paraları izlerken, diğer kişi makineye müdahale etmektedir. Videodaki espri, paranın sayılmasından ziyade makinenin çıkardığı sese karşı kişinin verdiği 'rahatsız oluyorum' tepkisidir.