Metin sadece 'Kaynak' kelimesinden oluşmaktadır.
Videoda söylenenler
The city's afraid of me. I've seen its true face. The streets are extended gutters. And the gutters are full of blood. The accumulated filth of all their sex and murder will foam up around their waists. And all the whores and politicians will look up and shout, Save us. A whisper.
Videodaki yazılar
@BANGINCOSPLAY
Kapak görseli açıklaması
Bu fotoğrafta, üzerinde kahverengi bir fötr şapka bulunan ahşap bir kapı görünüyor. Kapının küçük bir camından içeriye doğru bakan bir el (mavi bir eldivenle kaplı) var ve bu el dışarıdaki şapkayı tutuyor.
**Espri şu şekilde:**
Bu görsel, "İçeride kim var?" veya "Gizlice bir yere girmeye çalışan birisi" durumunu mizahi bir şekilde ele alıyor. Espri, şapkayı dışarıdan bir elin tutuyor gibi görünmesi ama aslında içerideki birinin şapkayı dışarıya doğru uzatarak (veya birisi dışarıdan şapkayı kapıya takmış gibi yaparak) sanki içeride kimse yokmuş ya da kapı boşmuş gibi bir illüzyon yaratması üzerinedir.
Ayrıca, eldivenli elin çok "profesyonel" veya "gizli görev" havasında olması, durumu daha komik hale getiriyor; sanki çok ciddi bir gizli operasyon yürütülüyormuş gibi bir hava katıyor.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Videoda, üzerinde yeşil bir kıyafet ve sarı ayakkabılar olan bir kişi, bir kapı aralığından içeri bakıyor ve ardından bir pencereye doğru uzanıyor. Kişi, bir film karakterini canlandırıyormuş gibi görünüyor ve karanlık, tehditkar bir atmosferde hareket ediyor.