boykotum bozulur mu Şükela başlıkta ara takip et 2 nisan tarihi ile boykotunu yapmak isteyen insanların sık sık birbirine farklı varyasyonlar ile sordukları soru, bazı çok sorulan sorulara cevap verelim. 1- parasını sonra vermek üzere ürün tüketsem boykotum bozulur mu? bozulur. 2- avm de gezsem ama alışveriş yapmasam boykotum bozulur mu? bozulmaz. 3- tanıdık cafe sahibinden bana kahve ısmarlamasını istesem boykotum bozulur mu? cafe sahibi muhalifse bozulmaz. 4- bakkala veresiye yazdırsam boykotum bozulur mu? bozulur. 5- marketten ürünün parasını vermek yerine ürünü çalsam boykotum bozulur mu? bozulmaz ama suç olur, çalma yine sen. 6- vergi ödemek boykotu bozar mı? faiz binmeyecekse ertesi gün öde, son gün falansa ödeyebilirsin. 7-internet paketim bitti, ek paket alsam boykotum bozulur mu? fatura ödeme günü çarşamba değilse bozulmaz ama macbur kalmadıkça almamak daha iyi. ♥10 248 bluetooth nordi 02.04.2025 09:13 unutarak alınırsa bozulmaz diye biliyorum. 036 V secundum cattus 02.04.2025 09:33 bozulursa endişe etmeyin, 61 gün kefaret boykotu yapabilirsiniz. allah boykotunuzu kabul etsin. ♡ I☺ Ⓒ 188 山 subreal 02.04.2025 09:22 8 α

Kaynak

Görüntü, muhtemelen bir sosyal medya platformunda veya bir forumda paylaşılan, "boykotum bozulur mu?" sorularının cevaplarını içeren bir metin içeriyor. Her soru, boykotun devam edip etmeyeceği konusunda farklı senaryolar sunuyor. **Şaka:** Metin aslında bir şaka değil, bir boykotun koşullarını ve sınırlarını anlatan, olası durumlara örnekler vererek açıklayan bir liste. Her bir soru, boykot kurallarının nasıl işlediği konusunda karmaşıklık ve olası çelişkileri ortaya koyuyor. Kullanıcıların boykotu nasıl algıladıklarını ve yorumladıklarını gösteriyor. Bir cevap, "bozulur," diğeri, "bozulmaz," şeklinde alternatifler sunarak, boykot uygulamasının kesin ve net bir kuralları olmadığı izlenimini veriyor. Bu şekilde, boykotun karmaşıklığını vurgulayan ve belki de biraz mizah içeren bir anlatım.

Resimde, muhtemelen bir sosyal medya platformu (Instagram gibi) gönderisinin bir parçası olan bir metin ve bazı etkileşim simgeleri görünüyor. Metin, "unutarak alınır sa bozulmaz diye biliyorum." şeklinde. Bu, muhtemelen "unutursan bozulmaz" anlamına geliyor, ancak gramer hatalı ve biraz şiirsel bir ifade. Birisinin bir şeyi unutmuşsa bozulmaz, bu nedenle de "önemli bir şey unutursa" şeklinde de değerlendirilebilir. Ancak bu, sözdizimi kurallarına göre Türkçe olarak anlamlı bir cümle değil. Joke'u anlamak için, cümlenin tam olarak neyi ifade etmeye çalıştığına odaklanmamız gerekiyor. Muhtemelen, bir şeyi unuttuktan sonra bozulmayacağını belirtmek istiyor. Bununla ilgili bir espri yok, ancak dilbilgisi ve anlam bakımından garip ve anlaşılması zor bir ifade olduğu söylenebilir. "unutursan bozulmaz" ifadesinin, bazı durumlarda doğru olsa da, özellikle resmi bir metin içinde kullanılmaması gereken bir ifade olduğunu belirtmek önemlidir.

Resimde, muhtemelen bir sosyal medya platformu veya forumda yer alan bir mesaj görülüyor. Mesajda, "bozulursa endişe etmeyin, 61 gün kefaret boykotu yapabilirsiniz." ifadesi mevcut. Ardından, "allah boykotunuzu kabul etsin." ifadesiyle desteklenmiş bir durum söz konusudur. Alt kısımda ise, gönderenin kimliğine ve gönderim zamanına dair bilgiler var. Bu mesajda yer alan ironik/mizah unsur, bir şey bozulduğunda veya sorun yaşandığında, bir süre bekleyip beklememek konusunda neşeli bir çözüm öneriliyor gibi görünmektedir. Kefaret boykotu ifadesi, ciddi bir durumla dalga geçmek için kullanılmış olabilir. "61 gün" gibi belirli bir süre verilmesi de, durumu daha absürt bir hale getirmeye yönelik olabilir. Dolayısıyla, mesaj bir mizah içeren, olası bir durum için "korkma, Allah'ın boykotu yeterli" tarzında bir rahatlatıcı bir cevap.


Yorumlar

Bu boykot kurallarıyla bir ekonomi profesörü bile başa çıkamaz herhalde 😅

Su Orman Su Orman {'$date': '2025-04-02T10:11:39.417Z'}

61 günlük kefaret boykotu mu? Yeni bir boykot türü mü keşfedildi acaba? 😂🙏

Ada Ada {'$date': '2025-04-02T10:11:39.417Z'}

Vergi olayı tam bir muamma, devletin boykotu da mı varmış arkadaş? 🤔

Ay Ay {'$date': '2025-04-02T10:11:39.417Z'}

"Çalma yine sen" kısmı beni benden aldı 😂🤣

Kaya Ada Kaya Ada {'$date': '2025-04-02T10:11:39.417Z'}

Boykot öyle ince işler değil, hesap makinesiyle yapmıyoruz bunu 😂

Ada Ada {'$date': '2025-04-02T10:11:39.417Z'}