videoya şok jeneriği ile giriş yapan eşini osuruğu ile destekleyen adam
Videoda söylenenler
Hepsi marka şok. Şokta indirim varmış arkadaşlar. Ben de bir şeyler aldım. Barbunya aldım. Kışlık. 4 tane orkideyi aldım. Böyle içinde. Kukusu da çok güzel.
Videodaki yazılar
150 Peros
soft
ANADOLU MUTFAĞI
Kapak görseli açıklaması
Bu fotoğrafta mutfakta bir tezgah üzerinde duran çeşitli eşyalar görülüyor. Ortada kırmızı renkli bir deterjan şişesi var. Arkasında kavanozlar ve üstte bir priz dekorasyonu bulunuyor. Sağ tarafta ise pembe bir kap içinde çikolatalar ve şeffaf bir saklama kabı içinde sarı renkli bir ürün yer alıyor. Alt kısımda ise bir paket kuruyemiş ve başka bir paket görülüyor.
Fotoğraftaki espri ise muhtemelen priz üzerindeki silüet figürü ile ilgili. Bu figürün bir insan kafası şeklinde olması ve prizin üzerine yerleştirilmesi, sanki prizin içinden çıkmaya çalışan veya priz tarafından yutulmaya çalışılan bir varlık imajı çiziyor. Bu absürt durum komik bir görsel illüzyon yaratıyor.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Bir kişi mutfak tezgahı üzerinde Şok marketten aldığı çeşitli ürünleri (barbunya, orkide, deterjan vb.) göstererek anlatıyor. Videonun başlığında geçen ve görselde net olarak görülmeyen 'şok jeneriği' ve 'osuruk' esprisi, videonun kurgusuyla ilgili mizahi bir durumdur.