oyun portal ben bir şekilde taciz edicem orayı ya videolarsivi
Videoda söylenenler
Sen kaplama işini yap da ben biraz taciz edeceğim orayı ya. Nasıl edeceksin abi? Bir şekil yapacağım abi. Sen bir şekil yap abi o zaman. Ben de kaplayayım biraz daha. Ben taciz edeceğim orayı abi. E tabi ben de gelirim zaten dur.
Videodaki yazılar
CapCut
portalvus.com
Kapak görseli açıklaması
Bu fotoğrafta, bir mikrofonun önünde oturan, üzerinde gri bir kapüşonlu ve siyah bir yelek bulunan, sakallı bir adam görülüyor. Adamın yüz ifadesi oldukça ciddi ve düşünceli görünüyor.
**Espri şudur:**
Bu görsel, internet kültüründe genellikle "bir şeyi çok ciddiye almak" veya "anlamlandıramadığımız bir durumu derin derin düşünmek" durumlarını ifade etmek için kullanılır. Adamın aşırı ciddi ve hafiften "çaresiz" bakışı, aslında çok basit veya saçma bir konuyu sanki dünyanın en önemli meselesiymiş gibi analiz ediyormuş gibi görünmesini sağlar. Yani espri, durumun ciddiyeti ile adamın verdiği aşırı dramatik tepki arasındaki tezatlıktadır.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Videoda bir kişi, bir oyun portalı veya tasarımı üzerinde yapılacak 'kaplama' işi hakkında konuşurken, 'taciz edeceğim' ifadesini uygunsuz ve absürt bir bağlamda kullanarak şaka yapmaktadır. Esprinin kaynağı, teknik bir terim veya işlem için kullanılan bu kelimenin kelime anlamıyla yanlış ve komik bir şekilde kullanılmasıdır.