Kapak görseli açıklaması
Görüntüde, bir kişinin elinde, üzerinde spiral desen bulunan, bir telefona benzeyen bir cihaz görülüyor. Cihazın bir köşesiyle yere bir amfibi (kurbağa ya da benzeri bir sürüngen) konumlandırılmış. Telefon, sanki bu canlının üzerine bakan bir ayna gibi, amfibinin bir görüntüsünü oluşturan bir fotoğrafı yansıtıyor.
Şaka, telefonun özel bir şekilde konumlandırılmış olmasından kaynaklanıyor. Bu, telefonu kullanarak amfibinin "görünmez" veya "yerinden çıkarılmış" gibi bir yanılsama oluşturulması şeklinde yorumlanıyor. Yani, telefonun özel şekilde konumlandırılmasıyla yaratılan görsel bir şaka.
Yapay zeka açıklaması
Videoda bir kişi, üçgen şeklinde kırılmış bir akıllı telefonun ekranındaki optik illüzyonu gösteriyor. Videonun son karesinde ise telefonun içinden veya ekranından birinin çıktığına dair bulanık ve şaşırtıcı bir görüntü oluşuyor.