I did not expect that. https://t.co/VrxGuqjn93
Videoda söylenenler
She can't open me. Somebody's watching me. It's my anxiety.
Kapak görseli açıklaması
Bu fotoğrafta bir berber koltuğunda oturan ve saç kesimi yaptıran bir adam ile onun saçını kesen kadın bir kuaför görünüyor.
**Espri şudur:**
Kuaför, saç kesmek için elindeki fırçayı veya makineyi kullanmak yerine, sanki bir şarap şişesini açıyormuş gibi davranıyor veya saçına şarap döküyormuş gibi bir hareket yapıyor. Görseldeki mizah, kuaförün saç kesme işlemini çok sıra dışı, absürt ve "şarap tadımı" konseptine çevirmesinden kaynaklanıyor. Yani adam saç kestirirken aslında "başının şarabıyla" ilgileniliyormuş gibi bir durum yaratılmış.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Bir kuaför, müşterisinin saçını tıraş ederken yanlışlıkla kafasının büyük bir kısmını tamamen kazıyor. Videodaki espri, kuaförün bu büyük hatayı fark etmeden devam etmesi ve müşterinin şaşkın/kabullenmiş ifadesidir.