İçerik ekle template seç, yaz, gönder
1 yıl, 7 ay önce

kendi kendime ağlamaya başladım 700/1800 videolararsivi

Videoda söylenenler

Geçenlerde gece yarısı saat 2 civarıydı. Başımı iki elimin arasına aldım düşündüm düşündüm sonra kendi kendime ağlamaya başladım.

Videodaki yazılar

rte4edits Geçenlerde gece yarısı saat 02:00 Başımı iki elimin arasına aldım Sonra kedi kendime ağlamaya başladım...

Kapak görseli açıklaması

Bu fotoğrafta, bir koltukta oldukça rahat ve geniş bir şekilde oturan, takım elbiseli bir adam görülüyor. Adamın oturuş tarzı ve kollarının konumu, sanki koltuğun tamamına hükmetiyormuş gibi bir izlenim bırakıyor. **Espri şu noktada yatıyor:** Fotoğraftaki adamın koltukta yayılma şekli, önündeki çiçeklerle birleşince sanki koltukta bir "tahtta" oturuyormuş ya da çok büyük bir otorite figürüymüş gibi duruyor. Ancak bu kadar aşırı rahat ve geniş bir oturuş, genellikle bir ortamda çok özgüvenli (veya bazen komik derecede rahat) davranan kişileri hatırlatıyor. Espri, adamın ciddiyetini korumaya çalışırken koltukta sergilediği bu "aşırı yayılma" haliyle oluşan tezatlıktan kaynaklanıyor. Yani "koltuğa sahip çıkmak" deyiminin görselleşmiş, biraz da abartılı bir hali söz konusu.

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Videoda takım elbiseli bir adam, çiçekli bir masanın önünde oturarak geçmişte yaşadığı duygusal bir anı anlatıyor. Videonun komikliği, ciddi bir ortamda ve ciddi bir ifadeyle 'kendi kendime ağlamaya başladım' gibi oldukça kişisel ve dramatik bir itirafı mizahi bir şekilde dile getirmesinden kaynaklanıyor.


Yorumlar

Henüz yorum yok — ilk yorumu sen yap

Benzer içerik

Daha fazla #video

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans