İçerik ekle template seç, yaz, gönder
1 yıl, 10 ay önce

Bu üzüm yeme işini herkes ciddi ciddi yapmış laaa

Videoda söylenenler

Saat 23.56 masadayız. 12 tane seksi. 35. Niye o 35'teki? Aşkım öyleymiş. İspanyollar öyle yapamamış. Ben 25'te başlarım. Allah'ım yardım et. Sallayın. Sinan'ın sonunda. 12 tane hazır. Bakın. Bir kere ısırıp yutuyoruz. Nasıl yutacağız oğlum? Aşkım yut. 3, 2, 1 başla.

Videodaki yazılar

@MISTINNN ROSE, Bruno Mars - APT.

Kapak görseli açıklaması

Fotoğrafta, bir masanın altına sığınmış üç kişi (iki kadın ve bir erkek) görünüyor. Öndeki kadın elinde bir telefon tutuyor, telefonda bir geri sayım veya kronometre uygulaması açık gibi duruyor. Erkek ise sol tarafta süzgeç tutuyor. Masa üstünde ise cips kasesi ve içecekler var. **Espri şu:** Deprem anında veya sarsıntı sırasında güvenli bir yer bulmak yerine, evde yemek veya atıştırmalık hazırlarken (örneğin makarna süzerken) deprem tatbikatı yapıyormuş gibi masanın altına saklanmışlar. Sanki hayatlarındaki en önemli anı yaşıyorlar gibi ciddiyetle ama mizahi bir şekilde durumu "deprem anı" gibi canlandırıyorlar.

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Videoda bir grup arkadaş bir masanın altında toplanarak üzüm yeme üzerine bir oyun veya meydan okuma yapmaktadır. Kişiler ciddi bir ifadeyle üzümleri nasıl yutacaklarını tartışıp geri sayım yaparak harekete geçmektedir. Esprinin kaynağı, basit bir üzüm yeme eyleminin sanki çok zor ve ciddi bir görevmiş gibi büyük bir ciddiyetle ele alınmasıdır.


Yorumlar

Henüz yorum yok — ilk yorumu sen yap

Benzer içerik

Daha fazla #video

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans