İçerik ekle template seç, yaz, gönder
7 ay önce

The comments... 👀

Videoda söylenenler

I went to Europe's largest chocolate festival.

Videodaki yazılar

I went to dev_42_15 3w she blew out next year's birthday candles Reply haristagram.co 3w She smiles in 6 different timezones instacommentsarewild 4w 👀👄👀 View 2 more replies

Kapak görseli açıklaması

Bu fotoğrafta, büyük bir şaşkınlık ve heyecan ifadesiyle ağzını açmış, gözleri fal taşı gibi açılmış genç bir kadın görünüyor. Kadın, üzerinde kürk detaylı sarı bir ceket giyiyor ve ellerini heyecanla göğsüne koymuş. Ekranın altında "Avrupa'nın en büyük çikolata festivali" yazan bir alt yazı bulunuyor. **Espri Şudur:** Kadın, "Avrupa'nın en büyük çikolata festivali" haberini duyduğunda aşırı derecede heyecanlanmış ve çikolata karşısında kontrolünü kaybetmiş gibi bir yüz ifadesi takınmıştır. Espri, çikolata gibi tatlı bir şey için gösterilen bu abartılı ve komik tepki üzerinedir.

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Videoda bir kadın, Avrupa'nın en büyük çikolata festivaline gittiğini anlatırken abartılı yüz ifadeleri ve hareketler sergiliyor. Videonun komikliği, kadının yaptığı bu aşırı tepkilere karşılık gelen sosyal medya yorumlarındadır; yorumlar kadının sanki gelecek yılın doğum günü mumlarını üflemiş veya aynı anda 6 farklı zaman diliminde gülümsüyormuş gibi dalga geçmektedir.


Yorumlar

Henüz yorum yok — ilk yorumu sen yap

Benzer içerik

Daha fazla #video

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans