Arka planda çalan müzik huzur veriyor...
Videoda söylenenler
Onlar kime? Bunlar Güzin ablayı. Rambon annesi var ya. Ne? Güzin ablanın doğum günü bugün senin haberin yok mu? Yo. Ya ama çok geç oldu artık. Ben bunları sabah veririm. Tabii. En iyisi sabah verirsin artık. Ben de yatayım artık diyorum. Allah rahat versin benimle. Gel bu gel. Sana tabii kime olacağım? Essahtan. Essahtan tabii. Dur dur düşüreceksin kız beni. Bakayım. Ay ne güzel kokuyor bunlar. Nereden aldı bunları bu saatte? Bizim köşedeki nöbetçi çiçekçiden. Nöbetçi mi? Ya. Ne şans değil mi? Nöbetçi kalmış bu gece. Hadi köylü kız yeterince gürültü yaptık gecenin bu saatinde yatalım artık. Hani çayın içinde balık avlayacaktık? Peki tamam hadi gel o zaman. Yok yok yani vazgeçtiysen boş ver. Gel buraya gel. Hah şöyle. Tamam.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Bu fotoğrafta, merdivenlerin başında karşılıklı duran ve el ele tutuşan bir kadın ve bir erkek görülüyor. Erkek elinde bir buket çiçek tutuyor ve kadına bakıyor. Kadın ise kendisine doğru hafifçe eğilmiş durumda.
**Espri şu şekilde:**
Bu sahne, birine çiçek götürüp romantik bir teklifte bulunmaya çalışan bir adamı temsil ediyor ancak komiklik şurada: Kadın, el ele tutuştuğu adamın çiçekleri gördüğü anda yüzünde hafif bir şaşkınlık veya "Bunu ne zaman aldın?" der gibi bir ifade takınıyor. Erkek ise çiçekleri sanki dünyanın en doğal şeyiymiş gibi, hiçbir şey olmamış gibi tutmaya çalışıyor. Yani espri, romantik bir anın "beklenmedik" veya "biraz geç kalmış" bir hamleyle bozulması üzerine kurulu.