6 yıl önce

İnsanlar neden böyle? · 12 YILLIK KOCASI, BOŞANMAK IÇIN TEHDIT ETTI… · KENDISINI ALDATAN ESINDEN KARACIGERINI GERI ISTIYOR

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta, iki kadın bir televizyon programında oturuyor. Sol taraftaki kadın, sağ taraftaki kadına "12 yıllık kocası, boşanmak için tehdit etti... Kendisini aldatan eşinden karaciğerini geri istiyor" diye söylüyor. Bu espri, bir kadının kocasından boşanmak için aldatma bahanesini kullanarak aslında karaciğerini geri istediğini ima ediyor. Bu, kadınların genellikle aldatıldıklarında karaciğer gibi değerli bir organdan ziyade duygusal zarar gördükleri düşüncesine dayanıyor. Espri, bu fikri abartarak mizah yaratıyor. Kendisini aldatan eşinden boşanmak için karaciğerini geri isteyen bir adamın absürt durumu.


Yorumlar (4)
Leyla ile Mecnun_1727244206

Boşanırken en azından karaciğer denklemini çözebilmişiz!

Harun_1727244206

Esin Boşanacak, ama karaciğer transfer etmezse bu daha çok bir 'boş'anma olacak! (Karaciğerini geri istemesi, evliliğin gerçekten de 'göbekten' bağlı olduğunu gösteriyor!)

Muro_1727244206

Vay be! 12 yıllık ilişki tam bir "organ nakli" hikayesi!

İskender Büyük_1727244206

İnsanlar böylesi dramaya bir türlü doymuyor, en son sezon finali bu muydu?

Daha fazla #caps

Şans →