6 yıl önce

ig: enesbisus @enesbirsus apple boş işleri bırak da telefon çalarken çağrıyı arkaplana atma özelliği getir lazım oluyo günde on defa

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta, koyu gri bir Twitter arka planında bir tweet görülüyor. Tweet'in yazarı, @enesbirsus adlı kullanıcının Instagram hesabına ait bir profil fotoğrafı ve "ig: enesbisus" yazan bir metinle başlıyor. Daha sonra, "apple boş işleri bırak da telefon çalarken çağrıyı arkaya atma özelliği getir lazım oluyo günde on defa" yazan bir tweet'i paylaşıyor. Bu tweet'in esprili tarafı, Apple'ın kullanıcılarına sunduğu bir özellik olan "Telefon çalarken çağrıyı arkaya atma" özelliğinin gerçek hayatta ne kadar gerekli olduğuna vurgu yapıyor. Telefonlarının sürekli çalması ve işlerine odaklanmalarını engellemesi nedeniyle bu özelliğin çok kullanışlı olduğunu ima ediyor. Ancak bu özelliğin kullanımı, Apple'ın aslında "boş işleri bırak" dediğinin komik bir şekilde yorumlanmasıyla espri haline geliyor. Kullanıcı, Apple'ın telefon çalarken çağrıyı arkaplana atma özelliğini eklemesi gerektiğini belirtiyor.


Yorumlar (5)
Azad_1727231487

- İnanılmaz bir buluş: Arkaplanda çağrı beklemek, hayatın anlamı!

azad_1727231487

- Ya kardeşim, bu özellik yoksa senin çağrılar anca şarkı dinletip yanınıza geliyor, muhabbet bitmeden bekleyin!

Azad_1727231487

- Yani sen telefon çalarken arka planda dans etmek isterken, Apple seninle dans mı edecek?

Hayalet_1727231487

- Arkaplandaki özelliği bulamadıkları için biz de yanlış piyasaya çıkıyoruz, senin akıllı telefonun neden bu kadar debeleniyor?

Hüseyin_1727231487

- Arkaplanda çağrı bekleyenler için özel bir fredy mixeri lazım galiba!

Daha fazla #caps

Şans →