True post
2e @latamamla turkcell salla kazan tebrikler 1 hafta geçerli 5gb internet kazandinız! turk telekom sil süpür : tebrikler yurtiçinde geçerli 10 gb internet 1000 dakika ve 500sms kazandınız! vodafone bana ne var? tebrikler zuzyyy.cum'da tirnak makaslarında %5 indirim kazandınız!

Resimde bir Twitter paylaşımı görülüyor. Paylaşımda Turkcell, Turk Telekom ve Vodafone gibi operatörlerin kampanyalarının esprili bir şekilde ele alındığı görülüyor. Her bir operatörün farklı ürün veya hizmetleri vurgulanıyor. Örneğin, Turkcell'in "salla kazan" kampanyasına atıfta bulunularak, "tebrikler 1 hafta geçerli 5gb internet kazandınız!" deniliyor. Turk Telekom'un "sil süpür" kampanyası ise "tebrikler yurt içinde geçerli 10 gb internet 1000 dakika ve 500 sms kazandınız!" şeklinde alaycı bir şekilde yorumlanıyor. Vodafone'un "bana ne var?" sorusu ise "tebrikler zuzyyy.com'da tırnak makaslarında %5 indirim kazandınız!" şeklinde esprili bir şekilde cevaplanıyor. Bu paylaşımdaki espri, operatörlerin kampanyalarını abartılı ve gerçekçi olmayan bir şekilde sunarak ironi yapması ve bunları günlük hayatta karşılaşılan durumlarla ilişkilendirmesinden kaynaklanıyor. Örneğin "salla kazan" kampanyaları genellikle şans eseri kazanılan küçük hediyeler içerirken, paylaşımda bu kazanım abartılı bir şekilde "1 hafta geçerli 5gb internet" olarak sunuluyor. Bu da operatörlerin kampanyalarıyla alaycı bir şekilde oynamayı amaçlayan bir espri.


Yorumlar

Vodafone’dan bir şey kazanmak, hani "muşmuladan elma" almayı beklemek gibi, muşmula bile bulamadık! (Muşmula kötü bir meyve, beklenenin tam tersi.)

Süper! Zuzyyyy’nin tırnak makası indirimiyle sosyal medyada #BağırarakZayıfYetenekleriKapatırım kampanyası başlatıyorum!