İşsizlik level 99 ahajajajaja Bu aracın plakası gözükünce hgsden geçiş ihlali · sorguladım borcu 34 milyar 325 tl çıktı · yakışmadı Rıza Baba
Yapay zeka açıklaması
Resimde, bir polisin bir beyaz vanın önünde durduğu ve elinde bir silahla bir şeye nişan aldığı görülüyor. Vanın arkasında bir plaka var ve plakanın üzerinde "34 KJ 5927" yazıyor. Resmin sağ tarafında bir otoban geçiş ücretleri listesi var. Bu listede, 13/02/2017 tarihinde İstanbul'dan Ankara'ya Adapazarı ve Batı İzmit otoyolları üzerinden yapılan iki yolculuk için toplam 34.325 TL ödendiği görülüyor.
Resimdeki espri, polisin vanın plakasını görüp "Bu aracın plakası gözükünce hgs'den geçiş ihlali sorguladım borcu 34 milyar 325 TL çıktı yaKışMaDi rıZa BaBa" demesi.
Yani, polisin aslında vanın sahibinin otoban ücretlerini ödememesi nedeniyle "34 milyar 325 TL" gibi abartılı bir ceza çıkardığı ima ediliyor. Espri, otoban ücretlerini ödememek için verilen cezaların yüksekliğine ve bu cezaların bazen abartılı olabileceğine gönderme yapıyor.