Bu #HaftanınDağıtanı Cannisinn oldu. Ne de güzel dağıtmışsın. Hep böyle dağıt. Göndereceğimiz Canga paketi için mesaj kutunu takip etmeyi unutma. Sen de #HaftanınDağıtanı ödülünü kazanmak istiyorsan sosyal medyada dağıtmaya devam et, Canga seni bulur!
Yapay zeka açıklaması
Resimde, "Can" adlı bir kullanıcının Twitter paylaşımı görülüyor. Paylaşımda, "Korku evine gittik kız arkadaşımız oturup ağlamaya başladı hayalet geldi diyo ki "iyi misiniz hanımefendi"" yazıyor. Kullanıcının alt paylaşımında "Önce ağlatıp sonra "iyi misin" diye sormak mı..." yazması, paylaşımın mizahını ortaya koyuyor.
Kullanıcı, kız arkadaşının korku evinde korkudan ağlamasını hayalet geldiğini söyleyerek abartmış ve bunun üzerine kız arkadaşına "iyi misin?" diye soran bir insanı taklit etmiş. Bu durum, korku evine gitmenin eğlenceli olduğu düşünülse de, gerçekte korkudan ağlayan birine "iyi misin?" diye sormanın gülünçlüğünü ortaya koyan bir mizah içeriyor.