Sinan Gümüş: “Burada yılda 4 milyon Euro alan futbolcularin performanslar konuşulmuyor, topu ne zaman ayağıma alsam büyük bir uğultu kopuyor (Akşam)
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta Galatasaray futbolcusu Sinan Gümüş yeşil bir sahada top oynarken görülüyor. Üzerinde Galatasaray forması var ve topu ayağına almak üzere. Fotoğrafın altındaki yazı Sinan Gümüş'ün, "Burada yılda 4 milyon Euro alan futbolcuların performansları konuşulmuyor, topu ne zaman ayağıma alsam büyük bir uğultu kopuyor!" dediğini gösteriyor.
Şaka, Sinan Gümüş'ün 4 milyon Euro alan futbolcular gibi pahalı olmamasına rağmen, topu kontrol ettiğinde bile büyük bir heyecan yarattığını ima ediyor. Yani, yüksek maaşlı futbolcuların göstermediği ilgiyi, o daha az ücret alan bir oyuncu bile göstermeyi başarıyor.