Başakcığım · @theodoranin · Takip et · Eşime bir gün iyi ki evlendik di mi dedim · romantik bir cevap bekliyorken “dişarıda · çok para harcıyorduk nişanlıyken böyle · iyi oldu bence de” dedi · 21:46 26 Oca 2019 · 570 Retweet 25.324 Begenia
Yapay zeka açıklaması
Fotoğraf, Twitter'dan bir gönderiyi gösteriyor. Gönderi, evli bir kadının eşinden duyduğu şikayeti anlatıyor. Kadın, "Eşime bir gün iyi ki evlendik di mi dedim, romantik bir cevap bekliyordum. 'Dışarıda çok para harcıyorduk nişanlıyken böyle iyi oldu bence de' dedi." şeklinde yazmış.
Bu gönderideki espri, kadının romantizm beklediği yerde eşinin daha pragmatik ve maddi bir cevap vermesinde yatıyor. Espri, evlilik hayatındaki gerçekçi ve bazen komik durumları vurguluyor.