Dünyanın en güzel şeyleri: - ekranda çikan “hesabınıza parageldi” cümlesi · -“tamam ben hallettim” cümlesini duymak · -aileyle yapilan kahvalti · -sabah uykusu · -genel olarak uyku · -ve sen Orijinal kepşın: Etiketleyin (@ashreyiz)
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta Twitter'dan bir gönderi görüyoruz. Gönderi Önder Şeren'e ait ve "Dünyanın en güzel şeyleri" başlığıyla paylaşılmış. Altında ise sırasıyla "Ekranda çıkan 'hesabınıza para geldi' cümlesi", "'Tamam ben hallettim' cümlesini duymak", "Aileyle yapılan kahvaltı", "Sabah uykusu", "Genel olarak uyku" ve "Ve sen" yazıyor.
Şaka ise bu listedeki her şeyin en güzel şeylerden sayılması ancak "Ve sen" kısmının eklenmesiyle listeye eklenmesi istenen şeyin listedeki diğer maddelerle aynı kategoride olmaması ve kişiselleştirilmesiyle ortaya çıkıyor.