kadın haklarıyla ilgili film · izliyorum filmin sonuna sırasıyla · kadinlarin oy hakkı kazandigi · ülkeleri yazmışlar en başlarda · 1934 turkey yazdı sırasıyla · ülkeler devam etti film bitti · ekranda “1934..teşekkürler atam” · yazısı çıktı bilgisayara sarıldım · ağlıyorum şu an naptın çevirmen Orijinal kepşın(@komutaanlogar): Atam💕
Yapay zeka açıklaması
Resimde bir Twitter gönderisi görülüyor. Gönderinin yazarı, kadın hakları ile ilgili bir film izlediğini ve filmin sonunda kadınların oy hakkı kazandığı ülkelerin sırasıyla gösterildiğini anlatıyor. Filmde 1934'te Türkiye'nin oy hakkı kazandığı yazılmış ve filmin bitmesiyle ekranda "1934. Teşekkürler Atam" yazısı çıkmış. Yazar, bu yazıya duygu dolu bir şekilde tepki verdiğini ve bilgisayarına sarıldığını, ağladığını söylüyor.
Bu gönderi, Türkiye'de Atatürk'ün cumhuriyeti kurması ve kadınlara oy hakkı vermesi ile alakalı. Yazar, filmin gerçekçi bir şekilde Türkiye'nin kadınlara oy hakkı kazandırdığı yılı göstermesini, bu olayın Atatürk'e teşekkür edilmesi gereken bir olay olarak sunulmasını ironik buluyor ve bunun mizahını yaratıyor.