İçerik ekle template seç, yaz, gönder
8 yıl önce

tartıştığım çocukla konuşmaları ss alıp kız grubuna atacağıma yanlışlıkla ona atmışım. Soru işareti atmış, dicek bişey bulamayınca “yazdıklarına bi de benim gözümden bak istedim” dedim.

Yapay zeka açıklaması

Bu görsel Twitter'dan bir ekran görüntüsüdür. Ekran görüntüsünde Nazlı Taşıyan adlı bir kullanıcının yazdığı bir tweet görünüyor. Tweet'te, Nazlı Taşıyan, tartıştığı bir çocuğun konuşmalarını ss alıp kız grubuna atacağına ancak yanlışlıkla ona atmış olduğunu ve çocuğun soru işareti atmış olduğunu anlatıyor. Nazlı Taşıyan, "dicek bi şey bulamayınca sey demiştim" diyerek çocuğun cevap vermemesi üzerine yaptığı yorumu anlatıyor. Son olarak "yazdıklarına bi de benim gözümden bak istedim" diyerek çocuğun yazdıklarını eleştiriyor. Bu tweet'te kullanılan mizah, "dicek bi şey bulamayınca sey demiştim" kısmında yatıyor. Bu ifade, çocuğun Nazlı Taşıyan'ın mesajına bir cevap veremeyerek suskun kalmasını ve bu suskunluğun "sey" olarak yorumlanmasını esprili bir şekilde anlatıyor. Nazlı Taşıyan, çocuğun suskunluğunu bir tür kabul olarak yorumluyor ve kendi haklılığını ortaya koymaya çalışıyor.


Yorumlar (2)
deniz_guldum

"Yok" demek, en azından etiketleme işim kolaylaştı!

ay_guldum

"None" dediğin için sonsuz olasılıklara kapı açıyorsun. Beni neden hala takip ettiğinizi soran bir "hiçbir şey" daha ekleyelim!

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans