sanlı · @heyhosanlo · Evden çıktım acelem varmış gibi · millete çarparak “pardon” falarn · diyerek yürüyorum. işim falan yok · maksat mahalleli boş adam sanmasın · bizi
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta, bir adamın yüzünün olduğu bir profil resmi ve altına yazılmış bir espri var. Espri şu şekilde:
"Evden çıktım acelem varmış gibi millete çarparak 'pardon' falan diyerek yürüyorum. İşim falan yok maksat mahalleli boş adam sanmasın bizi."
Esprinin temel amacı, aceleyle yürürken istemeden insanlara çarpan ve sürekli özür dileyen kişinin aslında işsiz ve boş olduğunu ima etmek. Yazar, bu davranışın diğerleri tarafından yanlış anlaşılabileceğini ve kendisinin boş adam olarak görülmek istemediğini komik bir şekilde anlatıyor.