Yapay zeka açıklaması
Resimde, Twitter'da bir paylaşım yer alıyor. "deyebek" kullanıcı adlı birinin yaptığı paylaşım, bir taksicinin Yunanlara hakaret etmesinden ve şikayetçinin, eşi Yunan olduğu halde taksicinin "asıl hain Kürtler" dediği şeklindeki ifadesinden bahsediyor.
Paylaşım, Yunanlara karşı önyargılı bir tavır sergileyen taksinin söylediklerine tepki olarak, "ben Kürtüm" demekle cevap verildiğini anlatıyor.
Bu, taksicinin söylediği hakaretlere karşılık, ironik ve alaycı bir ifadeyle yüzeysel etnik ayrımcılık örneğini komikleştirmeye çalışıyor. Gerçekte, taksicinin Kürtlerin "hain" olduğu iddiasını eleştiriyor, ve önyargıyı vurguluyor. "Ya zaten en kötü düşmanım Yunan olsun" ifadesinin abartılı ve anlamsız olması da paylaşımın mizahını artırıyor.