Melisa Yıldırım @Yıldırımmelisa Kuzenim (8) tabletinin dilini yanlışlıkla İngilizce yapmış okumayı unuttum diye ağlıyor..
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta, Melisa Yıldırım adlı birinin Twitter gönderisi yer alıyor. Gönderide, Melisa'nın kuzeninin (8 yaşında) tabletinin dilini yanlışlıkla İngilizce'ye çevirdiği ve okumayı unuttuğu için ağladığı anlatılıyor.
**Şaka:** Şaka, küçük bir çocuğun dil değiştirme gibi basit bir işlemden dolayı yaşadığı çaresizliği ve panik halini konu alıyor. Çocuğun, İngilizce'yi bilmediği için tabletini kullanamaması ve bu durum karşısında "okumayı unuttum" diye ağlaması, komik bir durum yaratıyor. Bu durum, teknolojiyle iç içe olan günümüz çocuklarının tabletlerle olan ilişkisini ve basit bir dil değişikliğinin bile onlar için ne kadar büyük bir sorun olabileceğini mizahi bir dille anlatıyor.