Metin sadece 'Kaynak' kelimesinden oluşmaktadır.
Videoda söylenenler
You guys are the best thing that happened to me all night running into you guys. It's hard to meet people. You know, you get older. I'm going to be 24 in May. It's freaking me out a little, you know. 24? 28. 30. 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46. No, 47. No, I'm going to be 49. Ooh, 50. I'm going to be 50. It's weird turning 50. Sometimes I think, oh my God, what the fuck happened? It scares you. 53 in May. So. I'm sticking to that. Even though that's not true. I look good for my age. There's no reason I should have to go higher than that. You guys are being fucking assholes. Oh my God. Am I that annoying?
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Bu fotoğrafta, kırmızı ve siyah kareli (oduncu gömleği tarzında) bir gömlek giymiş, orta yaşlı bir adam dışarıda, muhtemelen bir bar veya kafede otururken görülüyor. Adamın yüzünde şaşkın veya hafiften "garip" bir ifade var.
**Espriyi şu şekilde açıklayabilirim:**
Fotoğrafın altında İngilizce olarak "Biz bu adamla az önce tanıştık" (we just met this man) yazıyor. Bu tür sosyal medya şakaları genellikle şu iki durum için kullanılır:
1. **Garip Bir Karakter:** Tanışılır tanışılmaz çok tuhaf, aşırı enerjik veya ürkütücü davranan birine rastlandığında bu ifade kullanılır. Adamın yüzündeki ifade, sanki çok garip bir şey anlatıyormuş veya çok tuhaf bir karakteri varmış gibi göründüğü için bu espri yapılmıştır.
2. **"Tanıdık" Bir Yüz:** Bazen de birisi çok bilindik birine veya komik birine benzediğinde, sanki onu yeni keşfetmiş gibi bu ifade kullanılır.
Kısacası espri, adamın dış görünüşü veya o anki tuhaf ifadesiyle yarattığı "garip durum" üzerine kuruludur.