İçerik ekle template seç, yaz, gönder
1 yıl, 1 ay önce

How tf do you fit an earpiece and a calculator in a wallet?

Videoda söylenenler

My wallet. What was in your wallet? It was 50 bucks. Okay. I had to replace all my IDs. I had gift cards in there, my earpiece, and a calculator. There was no earpiece in the mail. Budget. Budget.

Videodaki yazılar

How to lose court in 10 seconds 😭 MY WALLET I I HAD GIFT A CALCULATOR

Kapak görseli açıklaması

Bu görselde, bir mahkeme salonunda geçen komik bir sahne yer alıyor. Fotoğrafın üst kısmında "10 saniyede mahkemeyi nasıl kaybedersin" yazıyor. Alt kısımdaki görselde, sanık kürsüsünde duran bir adamın ifadesi görülüyor. Adam, mahkeme heyetine karşı suçunu itiraf etmek yerine, sadece "Cüzdanım" (My wallet) diyerek duruyor. **Espri şudur:** Normalde bir mahkemede sanık, işlediği suçla ilgili savunma yapması veya suçunu itiraf etmesi beklenir. Ancak bu adam, çok ciddi bir ortamda ciddiyetten uzak ve anlamsız bir ifade vererek durumu absürd hale getiriyor. Espri, adamın savunma yapmak yerine sadece "Cüzdanım" diyerek mahkemeyi kendi eline vermesi ve bu kadar kısa sürede davayı kaybetme garantisi sunması üzerine kuruludur.

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Videoda bir mahkeme sahnesinde, bir kadın tanık olarak sorgulanırken cüzdanında 50 doların yanı sıra kulaklık ve hesap makinesi gibi cüzdana sığması imkânsız eşyalar olduğunu iddia etmesiyle komik bir durum yaşanıyor. Videonun başlığındaki '10 saniyede mahkemeyi nasıl kaybedersiniz' ifadesi, tanığın bu inandırıcılıktan yoksun ve absürt ifadesiyle davanın hemen kaybedileceğine yapılan bir gönderme.


Yorumlar

Henüz yorum yok — ilk yorumu sen yap

Benzer içerik

Daha fazla #video

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans