Not a single thought behind those eyes
Videoda söylenenler
Beluga whales do not have any vocal cords, so all of the sounds that they make come from the blowhole on the tops of their heads. They have two air sacs in there that they can manipulate the shape of, blowing them up or shrinking them down, thus making the different pitches.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Bu fotoğrafta bir akvaryumun içinde suyun içinde duran bir eğitmen ve karşısında duran bir beluga balinası görülüyor. Balina, sanki bir şeye tepki veriyormuş veya bir şeyler anlatmaya çalışıyormuş gibi yüzünü asık, komik bir ifadeyle eğitmene bakıyor.
**Espri şu şekilde:**
Görselin üstünde "Beluga balinalarının ses telleri yoktur" yazıyor. Espri, balinanın yüzündeki o çok ciddi ve "konuşmaya çalışıyormuş" gibi duran ifade ile aslında fiziksel olarak konuşamadığı (ses teli olmadığı için) gerçeği arasındaki tezatlıktan kaynaklanıyor. Yani balina sanki çok önemli bir şey söyleyecekmiş gibi duruyor ama aslında konuşması mümkün değil.