Damn. https://t.co/7zdF99VA3O
Videoda söylenenler
The case of fraud was with the Small Business Administration where they were handing out loans, $330 million worth of loans to people under the age of 11. I think the youngest, Kelly, was a nine-month-year-old who got a $100,000 loan. That's a very precocious baby we're talking about here.
Videodaki yazılar
FOX NEWS
TikTok
@foxnews
ELON MUSK CLAIMS A GOVERNMENT
LOAN WAS GIVEN TO A BABY
TRUMP
RIGHT
EVERY
N MUSK
Senior Advisor to President Trump
Kapak görseli açıklaması
Fotoğrafta, Fox News kanalının haber yayını yer alıyor. Ekranda mavi ceketli ve pembe kravatlı bir kişi görülüyor ve altta şu altyazı geçiyor: **"ELON MUSK CLAINS A GOVERNMENT LOAN WAS GIVEN TO A BABY"** (Elon Musk, bir bebeğe devlet kredisi verildiğini iddia ediyor).
**Espri / Mizahi Yönü:**
Bu durum, Elon Musk'ın alışılmadık ve şaşırtıcı iddialarını tiye alan bir internet şakası (meme) veya mizahi bir video kesiti olabilir. Esprinin özü, devlet desteklerinin veya kredilerinin ne kadar absürt yerlere gidebileceğini göstermek için "bebeklere bile kredi veriliyor" iddiasıyla abartılmasıdır. Çocukların borç batağına erken yaşta adım attığı esprisi de yapılmaktadır.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Videoda, hükümetin 11 yaşın altındaki çocuklara 330 milyon dolar değerinde kredi dağıttığına dair bir dolandırıcılık vakasından bahsediliyor. Özellikle 9 aylık bir bebeğe 100.000 dolarlık kredi verildiği iddiası, durumun absürtlüğü nedeniyle mizah unsuru taşıyor.