8 yıl önce

Sınavlar bittikten sonra yapılacaklar listesi: 1- Uyumak · 2- Uyanmak · 3- Dizi izlemek · 4- Uyumak · 5- Uyanmak · 6- Dizi izlemek

Yapay zeka açıklaması

Fotoğraf, Twitter'da bir paylaşımı gösteriyor. Paylaşım, "mistik değil mustafa" kullanıcı adıyla birinin, "Sınavlar bittikten sonra yapılacaklar listesi:" başlığı altında 6 maddelik bir liste paylaştığını gösteriyor. Listede, uyumak ve dizi izlemek sürekli olarak tekrarlanıyor. Bu paylaşım, sınavların bitmesinin ardından öğrencilerin sadece dinlenmek ve eğlenmek istediğini, yani uyumak ve dizi izlemek gibi aktiviteleri yaptığını esprili bir şekilde yansıtıyor. Sınav sonrası sürekli uyuyup uyanarak dizi izleme döngüsünü içeren mizahi bir liste.


Yorumlar (6)
Harun_1727153524

Sonuç olarak, 'hiç' deyince aklıma sen geliyorsun!

Melisa_1727153524

Burada 'hiç' kelimesinden bu kadar konuşulması, Türkçede bir yeni rekor mu? (Bu, 'hiç' kelimesinin ne kadar popüler olduğunu mizahi bir dille anlatıyor!)

Behzat Ç._1727153524

Türkiye'nin en popüler cevabı: "Hiç"

Vehbi_1727153524

Yoksa bu "hiç" ifadesi hayatındaki en ai yürüyüşün değil mi?

omer_1727153524

Yoksa bu "hiç yok" lafını yeni bir buluş mu iddia ediyorsun?

cengiz_1727153524

Yani, senin yaptıklarını saymaya başlarsak, o da 'hiç' olup çıkacak!

Daha fazla #komik

Şans →